Poëzie workshop 1 juni

Wilt u gedachten en emoties beter kunnen verwoorden? Heeft u wel eens een poging tot poëzie gewaagd en handvatten nodig? U bent van harte welkom tijdens de poëzie workshop.

Voor de eerste maal kunt u zich aanmelden voor de poëzie workshop op begraafplaats St. Petrus Banden op woensdag 1 juni. Dit is een gezamenlijk initiatief van Stichting R.K. Begraafplaatsen te ’s Gravenhage en het Huis van Gedichten.

Voorafgaand aan de dichtworkshop kunt u meelopen met een korte wandeling langs bijzondere graven onder begeleiding van beheerder Astrid Oranje. De wandeling is zeer verhalend en kan extra inspiratie opleveren voor de workshop.

Vervolgens start de dichtworkshop in de koffiekamer op St. Petrus Banden. U wordt begeleid door docent Krijn Peter Hesselink van het Huis van Gedichten. U leert uw gedachten en emoties onder woorden te brengen. Een bijzonder mooi proces, waar u later verder mee aan de slag kunt. Aansluitend mag u uw gedicht zelf voordragen in de kapel. U mag ook uw gedicht voor laten dragen door Krijn Peter óf u houdt uw creatie voor uzelf; dat is aan u. 

- Woensdag 1 juni 2016 17:00 – 20:00
- St. Petrus Banden, Kerkhoflaan 10, Den Haag
- Inclusief: soep, belegde broodjes en drankjes
- Kosten: € 12,50
- Aanmelden: via projecten@paxrkb.nl of 070-3503718
- Facebook: https://www.facebook.com/events/1576941115959463/

Deel dit bericht

U bent hier