Reflectie op Zondagochtend

1 oktober 2017 | Reflectie op zondagochtend op begraafplaats St. Petrus Banden
Een zondagochtend én een begraafplaats; het blijken twee fijne ingrediënten te zijn voor een goed gesprek.

"Ik vond het een wonderlijke bijeenkomst. Op zo’n mooie locatie en zo liefdevol ontvangen en dat op een “gewone zondagochtend”. Het heeft mij ook verbaasd dat er nog mensen zijn die omniet op deze manier iets willen delen en geven aan belangstellende. Erg mooi."

Omdat de eerste bijeenkomst als zeer prettig werd ervaren, bieden wij u graag voor de tweede keer 'Reflectie op Zondagochtend' aan. Reflecteren met elkaar, in groepsverband, onder begeleiding van filosofisch practicus Ties Ament.

Tijdens ‘Reflectie op zondagochtend’ vindt er een open en interactief gesprek plaats in groepsverband, waarbij deelnemers in hun denkproces worden gestimuleerd. Er wordt niet geoordeeld. Het is niet zozeer het antwoord maar de vraag waar de wijsheid in ligt. 

De gesprekken kunnen gaan over een concrete situatie, die u als deelnemer zelf inbrengt. Het startpunt voor dit zondagochtendgesprek vormt een situatie, die u bezig houdt, die u raakt. Deze concrete situatie kan uiteenlopende onderwerpen raken, zoals levensfase-gerelateerde kwesties. Hoe kunt u uw situatie vanuit een andere invalshoek bekijken? 

- Begeleiding door filosofisch practicus Ties Ament
- Zondag 1 oktober 2017
- Inloop vanaf 10:30
- Reflectie 11:00 – 12:30
- Begraafplaats St. Petrus Banden, Kerkhoflaan 10, Den Haag
- Aanmelden via projecten@paxrkb.nl (maximaal 15 personen)
- Koffie, thee en wat lekkers

Achtergrondinformatie
Deze ochtend wordt u aangeboden door Stichting R.K. Begraafplaatsen en is in samenwerking met Ties Ament van praktijk Open Denken.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Susan Veninga # 070-3503718 | projecten@paxrk.nl.

Interessante links:
http://www.opendenken.nl
https://www.facebook.com/events/626775040862312/

Deel dit bericht

U bent hier