Links

Muziek tijdens een uitvaart
Prachtige live muziek – klassiek, modern: wat u wilt – bij een afscheid? Vocaal Ensemble Casuquo Vocaal verzorgt graag live optredens tijdens een uitvaart. www.casuquovocaal.nl.
 
Design vazen
Bijzondere design vazen, ontworpen door Chantal Niels, Niels in Vorm. www.nielsinvorm.nl.
 
Maak samen dierbare herinneringen
Bent u op zoek naar een manier om in de kostbare tijd die er nog is samen mooie herinneringen te maken? Eveline de Jong helpt u graag. www.memento.expert.
 
Bijzondere uitvaartbeurs
Een vernieuwende, moderne fair, in 2015 voor het eerst georganiseerd in Utrecht. Het platform 1001 Lichtjes staat in het teken van de persoon & vernieuwing en biedt troost, inspiratie en een glimlach. Afscheid als onderdeel van het leven. Met alle mooie, verdrietige, inspirerende, bijzondere momenten die bij het leven horen. www.1001lichtjes.nl.
 
Journalist, rouw / en verliesdeskundige
Een rouwproces is een proces van aanpassing. Mensen die het overlijden van een dierbare hebben meegemaakt, staan voor de taak om zichzelf, hun opvattingen, verwachtingen en hun verdere leven aan te passen aan het feit dat de dierbare definitief afwezig is. Maar hoe zij dat doen, is heel persoonlijk. Ieder mens is anders en juist daarom is het belangrijk te benadrukken dat daardoor ieder rouwproces anders verloopt. www.daanwesterink.nl.

Make a Memory - kosteloze afscheidsfotografie
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. Bij het contact met ouders en het toesturen van de foto’s wordt maximale privacy gewaarborgd. Make a Memory is dag en nacht bereikbaar en streeft naar een dagelijkse 24-uurs inzetbaarheid van fotografen. www.makeamemory.nl.

VVV / Den Haag Marketing
Onze wandelroutes vermeld op de site van de Haagse VVV. U kunt voor een prachtige wandeling terecht op:
St. Petrus Banden, Kerkhoflaan 10 of op St. Barbara, St. Barbaraweg 6. 

Verzamelsite uitvaart
Wie meer wil weten over terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg kan terecht op de uitgebreide site www.uitvaart-Den-Haag.nl. De website verstrekt informatie over het regelen van een begrafenis of crematie in omgeving Den Haag.
 
 

Deel dit bericht

U bent hier