Allerzielen 2 november 2016

Allerzielenviering 2 november 2016
Op woensdag 2 november aanstaande gedenken wij de overledenen van het afgelopen jaar tijdens “Allerzielen in het Licht”. De dienst vindt plaats op beide begraafplaatsen St. Barbara en St. Petrus Banden.

Om 16:00 start de eucharistieviering begraafplaats St. Petrus Banden, Kerkhoflaan 10, Den Haag. Tijdens deze dienst worden de namen voorgelezen van de overledenen die bij de Stichting zijn begraven tussen 2 november 2015 en 1 november 2016. Geestelijke Ad van der Helm zal na de dienst de begraafplaats zegenen. Op verzoek zegent hij tevens uw graf. U dient na de dienst op 2 november bij het graf te staan dat u gezegend wilt hebben. 

U kunt een mail sturen naar info@paxrkb.nl met korte toelichting en het grafnummer voor:

  • Een zegening van een graf. U dient na de dienst op 2 november bij het graf te staan dat u gezegend wilt hebben.
  • Een kaars bij een graf naar keuze.

Aanmelden graag voor 29 oktober aanstaande via info@paxrkb.nl of telefonisch: #070-3503718. Beide begraafplaatsen zijn 2 november tot 20:00 geopend.

Tip: plan uw reis op voorhand wat ruimer in i.v.m. wegwerkzaamheden aan de wegen rondom onze begraafplaats. Lees meer hierover in dit nieuwsbericht.

Bloemen met Allerzielen
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met Allerzielen het graf te bezoeken, dan bieden wij u aan om op woensdag 2 november een mooie mand met drie bijzondere planten erin op het graf naar keuze te laten plaatsen. Maak vóór 29 oktober 2016 € 25,- over op onze bankrekening NL66INGB0000173141 t.n.v. Stichting R.K. Begraafplaatsen te ’s Gravenhage. Graag wèl het grafnummer vermelden bij de overschrijving.

Tot slot: extra gedenkavond op 28 december 
Een nieuw initiatief is de gedenkavond op 28 december op beide begraafplaatsen. Wij bieden u de gelegenheid die avond uw overleden dierbare te herdenken in de donkere dagen tussen kerst en oud & nieuw. Tussen 16:00 en 20:00 wordt er prachtige muziek afgespeeld in de kapel, afgewisseld met bijzondere, live optredens. Meer informatie vindt u tegen die tijd op deze website en  op Twitter en Facebook.   

Deel dit bericht

U bent hier