Wegwerkzaamheden Bankastraat

Plan wat extra tijd in als u een bezoek brengt aan begraafplaats St. Petrus Banden te Kerkhoflaan 10, Den Haag. Dit i.v.m. wegwerkzaamheden aan de Bankastraat.  

De Bankastraat is afgesloten tussen de Kerkhoflaan en het Bankaplein omdat het riool vervangen wordt. De werkzaamheden duren tot maart 2017 en maken deel uit van de herinrichting van de Bankastraat waarbij de parkeerplekken en het fietspad worden aangepast. De uitvoering van het werk heeft ook gevolgen voor zeven bomen in de Bankastraat. 

Van deze bomen worden er vier verplaatst: drie in de vernieuwde Bankastraat en één in de Surinamestraat. Drie bomen verkeren in een matige conditie en worden gekapt. De gerenoveerde Bankastraat moet volgens de planning begin maart volgend jaar klaar zijn.

Omrijden kan via de Riouwstraat, rechts afslaan naar Prinsevinkenpark en weer rechts afslaan naar de Kerkhoflaan. Ook kunt u zonder extra reistijd via de Raamweg en Dr. Aletta Jacobsweg aan komen rijden. Wij raden u aan om uw route op voorhand te plannen via Google Maps.

Afsluiting Bankastraat Den Haag ivm wegwerkzaamheden tot maart 2017
 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

U bent hier